Ir al contenido principal

Entradas

Mostrando entradas de marzo 22, 2020

Jugam i aprenem amb paraules

Hola a tots i totes, avui us present un joc de consciència fonològica on els nins i nines podreu relacionar com sonen les paraules amb el seu dibuix corresponent i la seva escriptura. Hi han 3 nivells de dificultat: Nivell 1: una sola paraula y dos dibuixos. Hi ha un sò que diferencia a les dues imatges. Es necessari clicar damunt l'imatge per saber com sona. Nivell 2: dues paraules i dos dibuixos. Es necessari clicar damunt la imatge per saber com sona i relacionar amb el text correcte. Nivell 3: tres paraules i tres dibuixos. Es necessari clicar damunt la imatge per saber com sona i relacionar amb el text correcte. Endavant!!

El mar de les illes voladores (part 3)

Hola nines i nins! Esteis preparats per saber com segueix l'aventura de na Martina i en Samuel? Avui arribaràn a una de les illes voladores i, voleu saber que hi passa allà? Doncs atents i no vos perdeu cap detall. Som-hi!! PRENGUNTES:  - Què volen saber en Samuel i na Martina? a) De quin color són els núvols b) Què hi ha a l'illa c) Que mesura el pont - De quin material està fet el pont? a) corda b) ferro c) fusta - Que hi ha a l'illa? a) un castell b) una platja c) un laberint

Suma caramels (de l'1 al 5)

Hola nines i nins! Aquí os deixo un enllaç on hi trobareu un joc on  haureu de sumar caramels. Cada suma que feu bé aconseguireu punts. Ens mostrareu el vostre resultat? Segur que ho feis beníssim, endavant!

Ordenar nombres de menor a major

Hola nines i nis de 1r i 2n ! Vos proposo aquest joc, on haureu d'ordenar de menor a major els nombres. Començareu amb nombres del 0 al 20, i si ho feis bé pujareu el nivell i anireu acumulant punts! A veure quants punts arribau a fer! M'agradaria molt que ho compartisseu als comentaris.

El mar de les illes voladores (part 2)

Hola nines i nins! Esteis preparats per veure com continua l'aventura de Samuel i Martina? Som-hi! PREGUNTES: - QUÈ TROBEN EN SAMUEL I NA MARTINA AL BOSC? - Què troben en Samuel i na Martina al bosc? - QUE HAN DE FER PER PODER TENIR UNA CASA? - Què han de fer per poder tenir una casa? ACTIVITAT: - AJUDAM A NA MARTINA I EN SAMUEL? ANEM A FER UN ESCUT D'ARMES PER A QUE PUGUIN TENIR UNA CASA ON PASSAR LA NIT! MOSTRA'NS EL TEU! - Ajudam a na Martina i en Samuel? Anem a fer un escut d'armes per a que puguin tenir una casa on passar la nit! Mostra'ns el teu! * Aquí deixo alguns exemples per a que agafeu idees. * Per qui tengui impresora, deixo aquí un model en blanc per a que deixeu volar la vostra creativitat!

Practicam restes

Hola a totes i tots!! Que vos sembla si practicam una mica les restes? Són molt sencilles per a que no perdeu la pràctica. ANIMS!!

MULTIPLICA FINS LA TAULA DEL 5

Hola a totes i tots de 3er! Vos pas aquí un enllaç on podreu practicar les taules de multiplicar fins a la taula del 5. Aquestes són molt fàcils i jo sé que voltros podeu. Anims!!

El mar de les illes voladores (part 1)

Bon dia a totes i tots! He pensat que per treballar la comprensió oral ho podem fer a partir de contes i després contestareu unes preguntes. Que vos sembla? He trobat un conte molt divertit i amb moltes aventures que es titula Un mar d'illes voladores. Cada dia vos penjaré un trosset. Preparades i preparats per l'aventura?                                           PREGUNTES: - QUE NOM EL NIN? I LA NINA? - Què nom el nin? I la nina? - COM ESTÀN ELS LLIBRES? - Com estàn els llibres? - ON SON LES ILLES DEL CONTE? - On són les illes del conte?

PRESENTACIÓ

Benvingudes i benvinguts al Blog de Suport de 1r Cicle de Primària del CEIP Rafal Nou, on prodreu trobar recursos per treballar diferents matèries des de casa. Espero que els aprofiteu i que ens mostreu el resultat. Molts ànims!