Ir al contenido principal

Entradas

Mostrando entradas de marzo 29, 2020

Crea la teva Sèrie

Hola a tots i totes! Fa uns dies vos vaig deixar un joc per fer sèries, i com que he vist que vos ha agradat, aquí vos deixo un altre una mica més deificil. T'atraveixes?  * Si vos ha agradat el joc deixau un COMENTARI

Repasa les taules

Bon dia nines i nins de 3r!! He trobat una pàgina per repassar les taules que penso que us serà molt útil. Hi ha des de la taula del 2 a la taula del 9. Primer vos mostra cada taula, la qual heu de repassar i llegir en veu alta les vegades que trobeu necessàris, i més abaix hi ha un joc de cartes on heu d'endevinar el resultat. Abaix del joc de cartes hi han 3 jocs de pràctica de les multiplicacions. Vos atreviu??Andavant! * Escriu un COMENTARI si t'ha agradat el joc

De lletra de Pal a lletra Lligada

Hola nines i nins! Aquí vos deixo una activitat molt entretinguda per aquells i aquelles que esteis en procés de passar de l'escriptura en lletra de pal cap a la lletra lligada. Espero que la trobeu divertida! * Dona la teva opinió a COMENTARIS

El mar de les illes voladores (part 6)

Avui en Samuel i na Martina coneixen un amic nou, voleu saber qui és?? Fes click damunt la imatge i tu també el podràs conèixer! PREGUNTES: - QUI FA EL SOPAR? - Qui fa el sopar? - QUÈ ES TROBEN QUAN DESPERTEN? a) CAIXES I BOTES DE VI b) AVIONS I COTXES c) CARAMELS I GALLETES - DE QUIN ANIMAL EREN LES PETJADES? a) D'UN CA b) D'UN MOIX c) D'UN ÓS RENTADOR * Si et ve de gust, deixa les respostes a COMENTARIS 

Pasta de Sal (Plastilina Casolana)

Hola a tots i totes! Avui farem pasta de sal per poder moldejar.  L'activitat de moldejar té molts beneficis per petits i grans, però els principals són: - Ajuda a desenvolupar la motricitat fina - Estimula la creativitat - Ajuda a mantenir la concentració Per poder fer la pasta de sal a casa només necessitaràs: - Farina - Sal - Aigua - Una cullera - Un bol - Un recipient amb tapa - (Al vídeo diu que si voleu posar-hi color podeu emprar colorants alimentaris, però si no en teniu a casa podeu emprar espicies per cuinar, per exemple curri, o deixar-ho en blanc per poder pintar-ho quan s'aixugui) Esper que disfruteu molt fent-la i sobretot moldejant!! * Si algú de vosaltres té algún problema per poder veure el vídeo que m'ho faci saber a COMENTARIS i  enviaré per escrit pas a pas.

Suma caramels de l'1 al 10

Hola a totes i tots! Aquí vos deixo un enllaç a un joc molt dolç: sumar caramels! Fa uns dies ja en vaig compartir un igual però aquest és d'un nivell superior. Preparats i preparades? SOM_HI!! * NO OBLIDEU DEIXAR LA VOSTRA PUNTUACIÓ A COMENTARIS !!

El mar de les illes voladores (part 5)

Avui na Martina i en Samuel es volen relaxar una mica i van a fer turisme. Voleu saber on van? Anem a fer turisme amb ells! PREGUNTES: - QUÈ NOM L'ILLA? - Què nom l'illa? - QUÈ PODEN VISITAR? - Què poden visitar? - DE QUÈ ÉS EL TORNEIG QUE ES CELEBRA? - De què és el torneig que es celebra?

Sèries

Hola a tots i totes! Us convido a jugar a fer seriacions. Veureu que és un joc molt divertit i entretingut. A mesura que faceu bé l'exercici, que segur que sí, anireu sumant punts. Comparteix-.los amb tots a l'apartat de COMENTARIS que hi ha abaix de la publicació. Espero que us agradi!

Contar fins a 10

Hola a totes i tots! Aquí vos deix un exercici molt divertit on podreu practicar per contar fins 10! A mesura que encerteu anireu sumant punts.Ah! No t'oblidis de compartir a on diu comentaris els punts que has arribat a sumar i si t'ha agradat el joc. ENDAVANT!

El mar de les illes voladores (part 4)

Bon dia nins i nines! Avui en Samuel i na Martina han arribat a una altra illa voladora. Voleu saber més?? Doncs som-hi! PREGUNTES:  - QUÈ NOM L'ILLA? - Què nom l'illa? - QUÈ HI HA DAVANT LA CASA? - Què hi ha davant la casa? - QUINS ANIMALS HI HA AL QUADRE? - Quins animals hi ha al quadre? ACTIVITAT: - T'atreveixes a copiar el quadre de la pintora? SORPRÈN-NOS!!!

Horari diari

Hola a totes i tots! Aquests dies estàn sent una mica diferents per a totes les families i cal tenir una mica organitzat el temps per poder continuar amb les rutines i aprofitar el temps dins casa. A continuació vos deixo un horari amb el qual vos podeu guiar. El podeu imprimir i penjar a un lloc visible de casa! Recomanacions: - Quan surti el sol, obri una finestra i fes que et toqui la cara i els braços. Amb 10/15 minuts és suficient. Veuràs quin gustet!! - No t'oblidis en col.laborar en les tasques de casa. Posau música i així serà més divertit endressar la casa! - Converteix-te en xef!! És una activitat molt divertida crear plats per la teva familia! (sempre baix la supervisió i ajuda d'un adult).