Ir al contenido principal

Entradas

Mostrando entradas de abril 19, 2020

100 paraules per escriure (multinivell)

Hola nines i nins!! Com estau?  Avui vos presento el joc de 100 Paraules per escriure   és un conjunt d'activitats pensades perquè nins i nines, mirant un dibuix i escoltant el seu nom el sapigueu escriure. Si l'escriviu  correctament, el dibuix s'animarà. El joc consta de 6 nivells: * 3 nivells fàcils: Les paraules tal i com sonen.  * 3 nivells difícils: Paraules que sonen o s'escriuen diferent, o porten accent o hi ha sons diferencials del castellà. T'animes a provar-ho? Endavant!! (Fes CLICK   damunt la imatge)

La Revolta de Santa Jordina

S'acosta el dia de Sant Jordi que totes i totes coneixeu, i segur que vos han explicat més d'una vegada la Llegenda de Sant Jordi , però vos han explicat alguna vegada la Revolta de Santa Jordina ? Doncs estau ben atents i atentes que ara ve la nova llegenda contada per el seu autor i il.lustrada per la seva dibuixanta. Espero que la disfruteu com ho he fet jo! (Fes CLICK damunt l'imatge)

Contar endavant o endarrera (fins 1000)

Aquesta activitat que vos ofereixo està destinada principalment a nins i nines de 3r, però qui vulgui provar-ho segur que n'és capaç! (Fes CLICK a l'imatge)

Recta numérica del 0 al 100

Avui vos deixo aquest enllaç per practicar la col.locació de nombres dins uns recta numérica. Aquesta activitat va dirigida, sobretot, a nines i nins de 2n EP, però qualsevol ho pot intentar. Vos animau? (Fes CLICK damunt l'imatge)

Contam de 2 en 2

Hola nins i nines! Que vos pareix si jugam una mica i contam objectes de 2 en 2? Segur que se us dóna de fàbula! Endavant! (Feis CLICK damunt l'imatge)

Hem tornat!

Hola nines i nins! Com esteis després d'aquestes extranyes vacances? Sabeu que els mestres de l'escola CEIP Rafal Nou vos hem preparat un preciós vídeo durant aquests dies de descans? Encara no l'heu vist? Idò aquí el teniu! No vos el podeu perdre!! (Feis click damunt l'imatge)